Mūsu sidrā var sagaršot ziemeļu vasaru, kurā auguši mūsu āboli. Tā ir spirgta, aromātiska un saulaina.
Abuls sidra darītava
Pepiņš 2018
Dzirkstošs pussauss sidrs. Dzidrs un vidēji masīvs. Aromātā āboli, karamele, pagrabs. Garšā ābolīgs, Vidzemei raksturīgo ābolu sajūta. Perfekts svelmainos vasaras vakaros.
SIDRDARA PIEZĪMES:
ražas gads: 2018
šķirnes: dažādas salskābās ar uzsvaru uz Safrāna pepiņš, mežāboli
fermentācija: baltvīna raugs, savvaļas raugs. Raudzēts vēsumā nerūsējoša tērauda tvertnēs
alc.tilp.: 6%
titrējmā skābe: 7 g/l
atlikušais cukurs: 27g/l
tilpumi: 0.33 stikla pudele (kastē 24 pudeles), 30l keg mucas

Abuls sidra darītava
Apiņotais
Dzirkstošs pussauss sidrs. Gatavots no vietējiem vēlo šķirņu āboliem, kas raudzēts vēsumā ar baltvīna raugu un vēlāk sausi apiņots ar Jaunās pasaules aromātiskajiem apiņiem.
Dzidrs, viegls, dzirkstošs. Aromātā āboli un tropiskie ziedi, garšā citruss un ābols. Perfekts svelmainos vasaras vakaros, sader ar sieriem un picām.
SIDRDARA PIEZĪMES:
ražas gads: 2018/2019
šķirnes: dažādas saldskābas/skābas tradicionālas Ziemeļvidzmes ābolu šķirnes, Jaunās pasaules apiņi - cascade, mosaic, citra, amarillo
fermentācija: baltvīna raugs. Raudzēts vēsumā nerūsējoša tērauda tvertnēs
alc.tilp.: 6%
titrējmā skābe: 6.8 g/l
atlikušais cukurs: 17g/l
tilpumi: 0.75 stikla pudele (kastē 12 pudeles), 30l keg mucas

Abuls sidra darītava
Savvaļā
Sidrs no labākajiem 2017./2019. gada ražas āboliem, fermentēta ar meža raugiem, kas atrodas dabīgi uz ābola miziņām. Raudzēta lēnām, lēnām saglabājot ābolu aromātu un saldumu, ko papildina savvaļas raugu varbūtība un daudzveidība. Manuprāt, šī ir viss mākslenieciskākā un neprognozējamākā sidra darīšanas metode.
SIDRDARA PIEZĪMES:
ražas gads: 2017/2019
šķirnes: dažādas saldskābas/skābas tradicionālas Ziemeļvidzmes ābolu šķirnes, šķipsniņa mežābolu
fermentācija: Savvaļas raugs. Raudzēts vēsumā nerūsējoša tērauda tvertnēs
alc.tilp.: 5.4%
titrējmā skābe: 6.8 g/l
atlikušais cukurs: 42g/l
tilpumi: 0.75 stikla pudele (kastē 12 pudeles)
